Anja Bos
True Places Travel is opgericht in 2017 door Anja Bos.

Ik ben personal shopper voor reizen. Ik help mensen om hun reiswensen om te zetten in reisplannen zonder dat ze daar zelf avonden voor hoeven te zoeken. Mijn specialisaties zijn maatwerk rondreizen ver weg en dichtbij en bijzondere lustrumreizen voor jaarclubs en families.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak. Ik kom bij jou thuis. Ook via mail of telefoon sta ik je graag te woord. Die droomvakantie of zorgeloze familiereis? Die begint hier!

Anja Bos
06-52521024
info@trueplacestravel.nl

True Places Travel is een zelfstandige reisonderneming aangesloten bij Face2Face Travel, een samenwerkingsverband van onafhankelijke reisadviseurs. Alle reizen worden bij Face2Face Travel onder de ANVR reisvoorwaarden geboekt, bovendien is True Places Travel door deze samenwerking ook lid van het SGR en het Calamiteitenfonds.

Hoe gaan wij te werk?

Eerste consult

Onze eerste consult is bij jou thuis en heeft als doel jullie wensen te definiëren. In een gesprek leren wij je kennen en nemen we door aan welke eisen de reis moet voldoen. Uiteraard bespreken we ook het budget.

Voorstel

Binnen 2 werkdagen komen wij met een concreet voorstel. Na akkoord wordt de reis voor je geboekt. Indien gewenst regelen wij de visa, thuisvaccinaties en parkeerplaats ook voor je. Wij ontzorgen je van A tot Z.

Op reis

Wij maken de stoelreserveringen etc. in orde en sturen de reispapieren aan je op. Je hoeft alleen nog maar je koffer te pakken en het genieten kan beginnen. Maar ook tijdens de reis helpen wij indien nodig.