Face2Face Travel 10 jaar! – april 2018

Deze maand bestaat Face2Face Travel 10 jaar. En dat vieren we met zijn allen. Op 6 april heeft het hoofdkantoor in Almere een spetterend feest georganiseerd waarbij alle Travel Managers met hun partners maar ook de gewaardeerde relaties uit de branche zijn uitgenodigd. De oprichter van Face2Face Travel, Takis Panagopolous werd daarbij in het zonnetje gezet. Van 8-11 juni worden wij getracteerd op een reis naar Bergerac. Met ons team van 40 Travel Managers gaan we deze mooie omgeving verkennen. Zin in!

De naam Face2Face Travel is ontstaan doordat het Face-2-face contact met onze klanten nu precies omschrijft waar wij voor staan: persoonlijk geregeld, gerust op reis. En dat dit tien jaar geleden nog heel bijzonder was, realiseren wij ons misschien niet. Begin jaren ’70 startten de eerste stenen reisbureaus (mijn vader startte zijn reisbureau in 1974 en was dus een pioneer). Na de introductie van de online reisbureaus begin deze eeuw moesten veel stenen reisbureaus hun deuren sluiten. Het aantal is inmiddels gehalveerd. Toch bleven klanten behoefte hebben aan persoonlijk advies.

Pakketreisjes? Niet aantrekkelijk. Wel: een uniek advies van een professional op basis van persoonlijke wensen. Dit kan bij de klant thuis plaatsvinden, maar dit hoeft niet. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel. Alles voor de klant. Deze aanpak is zo in trek, dat wij als organisatie ook groeien. En daar zijn we blij mee. We vieren dat met allerlei leuke klantenacties. Dus hou de social media in de gaten. Like ons op Facebook 😉

@face2facetravel en @trueplacestravelNL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *