Waarom zou je een reis uitbesteden aan je personal shopper voor reizen? – maart 2019

Oké, je bent eruit: je wilt op reis naar Spanje, West Amerika of misschien wel Peru. En deze reis moet echt helemaal aan al je wensen voldoen, je vakantie is een van de hoogtepunten van het jaar, niet waar? Alleen … naast die veertig uur die je per week werkt, je sociale leven en je hobby’s heb je helaas niet heel veel tijd over om die ene unieke, onvergetelijke reis van een paar weken haarfijn uit te gaan zoeken, laat staan om al die gave, unieke plekken te vinden waar je naartoe wilt. Als je mij in de arm neemt, hoef je je daar niet meer druk om te maken, want het werk wordt je uit handen genomen.

Ik ken de wereld en de beste aanbieders voor jouw reis
Ik werk al meer dan 20 jaar in de reisbranche en ik kan je adviseren over de leukste plekken van de door jou gekozen bestemming, of misschien bespreken we eerst of de bestemming wel bij jou past. Ik ben zelfstandig ondernemer, aangesloten bij Face2Face Travel. Hierdoor bied ik de zekerheid van ANVR en SGR én beschik ik over de nieuwste reserveringssystemen waarbij ik de beste deals voor jou kan vinden. Op die manier weet ik ook financieel voordeel voor jou te halen. Soms vragen mensen zich af of ik duur ben, dat vooroordeel neem ik graag gelijk uit de weg.

Je reist met een ingebouwd vangnet
Mijn specialisatie is individuele rondreizen op maat, of dit nu in Portugal, Marokko of Indonesië of Zuid Amerika is. Die puzzel van wensen en mogelijkheden en hierbij een balans weten te vinden van ontdekken en echt vakantiegevoel is mijn kracht. Je ziet meer als je de juiste slaapplekken, bijzondere activiteiten en vervoer al voor je geregeld is. Daarnaast sta ik ook tijdens je reis 24/7 voor je klaar. Je reist dus zelfstandig en avontuurlijk, maar wel met een ingebouwd vangnet. Zo ga je wel op safari door het Kruger Park in Zuid Afrika, maar als je een lekke band hebt kun je gewoon mijn collega’s ter plaatse bellen en ben je binnen no time weer op weg.

Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Wie China gaat, wil natuurlijk de Chinese Muur zien. Maar ik snap ook wel dat je je niet een weg wilt moeten banen tussen zesduizend opdringerige toeristen om een glimp van het uitzicht te kunnen krijgen. Daarom wijs ik je naar een onbekend, rustig stuk muur. Vind je weg omhoog over grindpaadjes, door bosjes en over harde klei om zo samen met je Chinese gids de Jiankou Great Wall te bereiken. In Peru kan je de bekende Inca Trail hiken naar Machu Picchu, maar je kunt óók kiezen voor de onbekendere Lares Trail: een pad waar je kuddes alpaca’s tegenkomt en langs heldere bergmeertjes en door kleine boerendorpjes wandelt. Waar je ook heen gaat, ik wijs je graag op de alternatieven.

Tijd om de wereld te ontdekken!
Ben je inmiddels net zo enthousiast over onze reizen als ik? Ik help je graag. Niet alleen voor je familiereis, of reis met zijn tweeën, ook het werk voor een groepsreis met je vrienden of vriendinnen neem ik graag uit handen. Voor meer informatie, bezoek mijn website: trueplacestravel.nl of bel mij op 06-52521024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *